byStroom… fantastiske pusletasker, punge og tilbehør

byStroom har altid været godt kendt for deres funktionelle, rummelige – og faktisk meget forskellige pusletasker..
De laver rigtig mange forskellige modeller – og mange af dem, kan med lethed anvendes som håndtaske eller weekendtaske efterfølgende.
En af de nyere modeller fra byStroom er en flot model “Gaby” – den findes i i alt 4 farver, og er rummelig, flot og ikke mindst fantastisk til indholdet af hverdagens små nødvendigheder … psssst! Jeg har selv tasken i lilla og ingen blebørn ;)

GABYBurnedyellow GABYVinatgepurpleGABYBlack

 

 

 

giraffe

Selvom byStroom er kendt for deres pusletasker laver de faktisk også mange andre praktiske ting til både mor og barn – blandt andet clutches til mor! Sommerens store hit har uden tvivl været denne flotte giraf model – den lukkes med en bredlynlås, og har en fin inddeling inden i med plads til 6 kort, nøgler og mobil.
Desuden er den lavet, så “pelsen” kan mærkes – fantastisk detalje!

byStroom har også en basis serie af ensfarvet clutches i 2-3 designs og med matchende keyhanger, og sorte ipadcover og mobilcovers

Har du prøvet byStroom pusletaskerne? Clutches eller noget helt andet?

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>