CelaVi – Overtøj, regntøj, skindsko … kan de alt? :)

Celavi er meget mere end fedt regntøj!
Når mange hører navnet “CelaVi”  - tænkes der oftest ” nårh.. dem der laver det der regntøj?”  - men de kan MEGET mere end det!

CelaVi laver faktisk en god bred vifte af varer – Selvfølgelig er de gode til overtøj som vinterjakker, skibukser, regntøj og flyverdragter.. men de laver fx. også skindsko, en bred uld serie,  gummistøvler, nattøj og undertøj.

CelaVi skindsko

Skindskoene fra CelaVi er lavet til børnene – de findes  altid med masser af forskellige broderi, farver og ikke mindst sjove figurer.
En klassiker til drengene er naturligvis maskiner – Celavi skindskoene findes altid med fx. traktorer – flyvemaskiner – biler eller noget lignende.

Til pigerne findes der ofte modeller med hjerter, prinsessekroner og søde sommerfugle.

Som basis findes der naturligvis også en serie af ensfarvet skindsko.. så det er altid muligt at finde en god elastikfutte til både drenge og piger.

Uld serien fra CelaVi er blød og lækker merino uld – det er perfekt til de kølige måneder. Faktisk, findes der en tommelfingerregel om, at man med fordel kan anvende uld i alle måneder med “R” i – Januar, februar, marts, april, september, oktober, november & december.

CelaVi uld består altid af designs til det inderste lag – uld bodyer, uld heldragter, uld leggings, uld undertøj, uld bluser og lignende.
Med ulden som inderste lag, vil børnene hurtigt kunne få – og holde varmen.
Merino uld er designet således, det holder kroppens temperatur omkring 37 grader – og dermed vil det køle hvis barnet sveder, og varme hvis barnet fryser.

Til fødderne har CelaVi altid en serie gummistøvler – alt fra de klassiske ensfarvet sorte til de spraglede og printede.
CelaVi gummistøvlerne er fremstillet af naturgummi og har den specielle detalje, at være smalle bagtil. Det gør, at støvlerne sidder bedre fast på foden, så de giver lidt støtte og ikke ’svupper’ omkring foden, når børnene løber rundt i dem. Samtidig er de ikke brede foroven, og det gør det nemmere at få regnbukserne uden over.

Alle gummistøvler findes naturligvis så de matcher regntøjet fra CelaVi. 
CelaVi regntøjet findes i mange farver – alle de gode ensfarvet sæt der let kan piftes op med et par spraglede gummistøvler.. de klassiske sæt, med CelaVi elefanten printet på hele jakken – til de spraglede sæt der virkelig sætter noget kulør og sjov i hverdagen.!
På den måde findes der let regntøj til et hvert barn – mor og ikke mindst humør.
CelaVi regntøjet er kendt for god kvalitet – Det er desuden testet til minimum 3.000 i vandsøjletryk .. og flere af sættene efter foråret 2013 er testet til et vandsøjletryk på 5.000

Udover skindskoene, ulden og gummistøvlerne laver CelaVi også en skøn, skøn serie undertøj og nattøj i 95% bomuld + 5% lycra  = blødt og lækkert.
De er gode til at lave farver, dyr og maskiner på printsene – Og så er priserne omkring 120 kr for et sæt undertøj og 170 kr for et sæt nattøj.

I undertøjet er der desuden plads til ble i størrelserne 80 og 90.

Alt undertøj og nattøj fra CelaVi findes i størrelserne fra 80 til 140

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>